CV Center - Wie zijn wij?

Onze doelstelling

U bent de beste, maar weet uw potentiƫle nieuwe werkgever dit ook? Veel sollicitanten vinden het lastig om een sprekend CV te maken dat goed aansluit bij de gevraagde eisen en waarin de kwaliteiten optimaal naar voren komen.

Ons talent is uw talent zo overtuigend mogelijk naar voren te laten komen om zo de kans op een sollicitatiegesprek aanzienlijk te verhogen.

Uitgangspunten


In tegenstelling tot vergelijkbare bureaus richten wij ons op persoonlijke aandacht en maatwerk. Onze filosofie is dat CV's die scoren gemaakt moeten worden door mensen uit de praktijk en moeten passen bij de betreffende persoon met zijn of haar unieke kwaliteiten.

De toegewezen CV schrijver is een ervaren professional uit het bedrijfsleven met uitgebreide ervaring in verschillende functies, waaronder senior management en directiefuncties. In deze functies is personeelsmanagement en recruitment een belangrijk aspect, waardoor deze CV schrijver kan terugvallen op ervaringen in honderden sollicitatiegesprekken en selecties.

Wij werken ondanks dit alles met een 100% kwaliteitsgarantie. Als u niet onverhoopt 100% tevreden bent passen wij het CV aan tot u het bent.  Klanttevredenheid is onze primaire focus.

Vestigingsplaats


Wij werken volledig via internet en de telefoon. Daarom kunnen wij ons vanuit onze thuisbasis richten op geheel Nederland. U hoeft bij ons niet langs te komen. Door middels van de huidige communicatiemiddelen kunnen wij een op de persoon gericht document maken.


Ga naar dienstentarieven of naar de startpagina


Ontvang GRATIS de belangrijkste tips voor het opstellen van een goed CV en breng dat interview voor die mooie baan onder handbereik.
Vraag aan

Meer weten?


Diensten CV center


Tarieven CV center


Bestellen

Quotes

"...CV-schrijvers kunnen van onschatbare waarde zijn om uw CV net dat verkooptintje mee te geven om voor een gesprek uitgenodigd te worden...."
Bron: Stepstone

"....Professionele hulp bij een CV kan bijzonder lonend zijn....."
Bron: Executives Online