Veelgestelde vragen


Wat is jullie doelstelling?
Wij helpen individuen die op zoek zijn naar een nieuwe baan een  professioneel CV op te stellen om de baan te krijgen die ze willen. Daarnaast kunnen wij een bijbehorende brief verzorgen en de aanloop naar het belangrijke gesprek begeleiden. Wij hanteren daarbij voor onszelf de hoogste standaarden om 100% klanttevredenheid na te streven. Wij houden onze dienst kleinschalig en exclusief om goed naar onze klanten te kunnen luisteren en adequaat te kunnen reageren.

Wie zijn jullie klanten?
Een verscheidenheid aan mensen komt om verschillende redenen naar een professioneel CV bureau. Het kan bijvoorbeeld gaan om starters op zoek naar een veelbelovende carrière, personen die een andere weg in hun carrière willen inslaan of senior professionals die een nieuwe stap in hun carrière willen zetten.

Waarom is het CV zo belangrijk?
Een CV is een persoonlijk marketing "tool" en op geen enkele manier een droge opsomming van feiten en jaartallen. Een CV moet zorgvuldig opgesteld worden om zeker te stellen dat u de grootst mogelijke kans heeft om de baan die u wilt te krijgen. Een recruiter kent u alleen door middel van het CV en krijgt vaak honderden aanmeldingen tegelijk. Dit betekent dat de eerste selectie op basis van 30 tot 60 seconden per CV gebeurt. Zorg dat u eruit spring in die korte tijd en u wordt uitgenodigd voor het gesprek!

Wat is jullie 100% kwaliteitsgarantie?
Als u  onverhoopt niet 100% tevreden bent passen wij het CV aan tot u het bent. Klanttevredenheid is onze primaire focus.

Hoe werkt het?
1.    Kies de gewenste dienst.
2.    Stuur uw bestelling naar ons toe. Wij sturen u vervolgens gedetailleerde informatie over de
        vervolgstappen.
3.    Vul ons korte intakeformulier in en stuur dit online naar ons toe zodat onze CV schrijver sterktes en
        resultaatgebieden zo goed mogelijk naar voren kan laten komen. U kunt ook een bestaand CV opsturen.
4.    U heeft vervolgens een telefonische sessie met onze CV schrijver om het product zo goed
        mogelijk op uw persoon en specifieke vacature af te stemmen.
5.    U Ontvangt uw professioneel vormgegeven CV in Word formaat uiterlijk 72 uur
        na het contact met de schrijver.

Moet ik langskomen op jullie kantoor?
nee, dat hoeft niet. Wij werken per mail en met behulp van de telefoon, dus er is geen noodzaak om bij ons langs te komen

Moet ik altijd een kort intakeformulier invullen?
Nee, als u een oud CV heeft die de vragen uit het kort intakeformulier beantwoordt stuurt u het oude CV naar ons op basis waarvan de CV schrijver  aan de slag kan.

Bewaren jullie mijn CV?
Wij bewaren uw gegevens, dus u kunt elk moment bij ons langskomen om uw CV te laten updaten of andere wijzigingen aan te brengen.

Wat zijn jullie tarieven?
Voor een volledig overzicht van onze tarieven kunt u gaan naar diensten en tarieven.

Waarom zijn jullie tarieven lager dan bij enkele vergelijkbare professionele bureaus in binnen- en buitenland?
Door kleinschalig te werken met een grote focus op kwaliteit kunnen wij onze tarieven relatief laag houden. Bij ons zullen je geen 7 maal 24 uurs helpdesk vinden, maar veel meer op de persoon gerichte aandacht, met ervaren professionals die hun sporen in het bedrijfsleven verdient hebben op het gebied van personeelsmanagement en -recruitment.

Waarom is jullie tarief niet gebaseerd op het aantal bladzijden?
Typisten en word processing diensten leveren soms op basis van woorden of bladzijden. Deze bureaus bieden soms ook CV diensten aan voor lagere tarieven dan bij een professioneel CV schrijver. Helaas wordt dit meestal een rechttoe rechtaan typewerk door iemand met weinig of geen ervaring in recruitment.

Wij leveren als professioneel CV schrijver een totaal andere dienst waarin wij kort en krachtig uw profiel naar voren willen brengen bij recruiters en werkgevers.

Hoe en wanneer betaal ik?
Na uw bestelling ontvangt u van ons uitgebreide informatie over de vervolgstappen inclusief betaling. U betaalt dus na het plaatsen van de bestelling. Onze doelstelling is om een klant voor langere tijd aan ons bureau te verbinden, om advies en updates te kunnen verzorgen. Wij vinden dat het najagen van betalingen na levering van de dienst deze relatie onder druk kan zetten. Daarnaast willen wij onze tarieven zo laag mogelijk houden. Door onze 100% kwaliteitsgarantie is uw betaling altijd veilig en krijgt u een kwalitatief hoogwaardig product.

Mijn vraag is niet beantwoord?
Stuur uw vraag via ons contactformulier en u krijgt binnen 48 uur een persoonlijk antwoord.


Ga naar diensten en prijzen of naar de startpaginaOntvang GRATIS de belangrijkste tips voor het opstellen van een goed CV en breng dat interview voor die mooie baan onder handbereik.
Vraag aan

Meer weten?


Diensten CV center


Tarieven CV center


Bestellen


Quotes

"...CV-schrijvers kunnen van onschatbare waarde zijn om uw CV net dat verkooptintje mee te geven om voor een gesprek uitgenodigd te worden...."
Bron: Stepstone

"....Professionele hulp bij een CV kan bijzonder lonend zijn....."
Bron: Executives Online